Kedai Elektrik Murah Kota Bharu TV Mesin Basuh Peti Sejuk Kipas

Kedai Elektrik Murah Kota Bharu – Nak Cari Barangan Elektrik Murah? TV, Mesin Basuh, Peti Sejuk, Kipas, Penghawa Sejuk, Aircon? Kami Sedia Berbagai Merk, Samsung, LG, Panasonic, Toshiba, Sharp, Hitachi Dan Lain-Lain. Beli Banyak Dapat Discount Besar. Alhamdulillah.. stock Freezer, Washing Machine, Air cond And other Items have landed. Cepat grab!! Sebelom habis..Pembelian online bayar Di rumah pun boleh!

Semua Kebutuhan Rumah Tangga Anda Ada Di Sini, Nak Cari Cerek Elektrik, Penyaman Udara, Mesin Basuh Auto, Freezer, Mixer, Rice Cooker, Basikal Elektrik Pon Ade Gak! Jom order!!! kami hantar!!!

Pm harga peti ais pansonic inverter admin, Harga aircond saja ke? Ke harga aircond dengan siap pasang? Peti air batu brp hrga? Kipas panasonic ade tak? Ada promosi mesin basuh?

kedai elektrik murah kota bharu mesin basuh panasonic
kedai elektrik murah kota bharu

RESTOK! NEW STOCK ARRIVE!! ALHAMDULILLAH SAMPAI STOCK SATU CONTAINER UNTUK STOCK MENYAMBUT AWAL RAMADHAN. KAMI MENAWARKAN PRODUCT SEPERTI TV,MESIN BASUH DAN PETI SEJUK SERTA PERALATAN DAPUR

Barangan Kedai Elektrik Murah Kota Bharu.

Puas juga saya google di mana kedai yang menjual barang letrik murah. Niatnya nak buat kajian dulu harga mesin basuh. Akhirnya, saya terjumpa satu perkongsian daripada blogger yang membeli bread maker di sebuah kedai di Kota Bharu dengan perbezaan harga hampir RM400 berbanding kedai lain. Ini memang murah!

Hari Sabtu yang lepas, kami ke kedai tersebut. Niat memang nak survey tapi saya sudah pasang niat juga. Kalau murah, memang beli terus. Tak sempat la nak survey banyak kedai pun. Lagipun, memang nak pakai cepat mesin basuh. Mesin basuh sedia ada sudah kurang berkesan fungsinya. Sudah sampai masa untuk pencen.

Awal-awal lagi saya beritahu suami, agak sukar nak dapat ruang tempat letak kereta berdekatan dengan kedai ini. Sebab, kedai ini berhadapan jalan yang sibuk.
Masuk saja kereta, terus saya berdoa kuat-kuat.

“Ya Allah.. mudahkanlah kami dapat parking yang dekat”
Alhamdulillah, kali ketiga pusing mencari, akhirnya kami dapat ruang letak kereta betul-betul depan kedai. Rezki sungguh! Syukur..

Belanja Nyaman Di Kedai Elektrik Murah Kota Bharu.

Melangkah masuk ke kedai, terus bertanya mesin basuh front load. Kehendak sebenarnya.. Konon nak cuba jenis macam ini pula. Belek punya belek, fikir dan fikir. Kami tukar fikiran. Beli saja jenis top load. Boleh dapat muatan yang lagi besar dengan bajet yang ada. Akhirnya, kami beli muatan 12kg.

Mula-mula, nak ambil yang 15kg. Mujur, saya cepat sedar diri. Kain 3 beranak saja pun kan. 12kg dah sangat cukup untuk kami. Bolehlah lepas ini basuh comforter sendiri di rumah. Tak perlu lagi hantar ke dobi.

Harga yang ditawarkan memang murah. Harga yang ditawarkan oleh aunty tokey kedai lagi murah berbanding uncle. Harga yang uncle beri mahal RM50. Tapi tak mengapalah. Saya fikir, harga itu masih berbaloi. Akhirnya, kami pulang dengan gembira sebab petang ini sudah boleh membasuh baju dengan senang hati.


Jika ada pembaca yang nak membeli barang elektrik, boleh cuba ke kedai ini. TV ada, radio ada, peti sejuk, mesin basuh, freezer, seterika dari yang biasa sampai yang canggih, audio stereo, air cond, dapur dan macam-macam lagi. Banyak Lagi Keuntungan Belanja Barangan Elektrik Di Kedai ELektrik Murah Kota Bharu, Bace Jak :

Harga Lebih Murah.

Memang betul, perasan harga barang di kedai Desa Home ni jauh lebih murah dari kedai elektrik yang biasa. Memang murah banyak jugak dalam lingkungan RM100-200 jugak tau, nampak kita boleh jimat kat situ.

Servis Penghantaran.

Awak tanya jugak camner dengan servis penghantaran?

ok bos boleh hantar barang terus ke rumah tau

Kata sales person kat situ, ermm kalau di dalam Lembah Klang ni PERCUMA je tapi kalau luar Lembah Klang hanya bermula dari RM80 untuk satu trip. Oklahkan beli macam-macam dan banyak plak tuh then servis penghantaran RM 80 je.

Servis Pemasangan.

Let say kalau kita beli produk elektrik yang memerlukan orang ketiga pasang macam air cond ke water heater ke kan, jangan bimbang lah pihak Desa Home ada jugak servis pemasangan ni. Tapi adalah harga tertentukan kan, maybe macam kena tambah wayar ke, hose ke kan so itu kita kena bayarlah.

Air cond ni murah jugak

Habis dah keliling kedai elektrik murah ni 2-3kali untuk survey barang apa nak beli kan, yang penting harga ovennya lebih murah uollss.

Jualan barang elektronik murah. Buka setiap hari senin sampai jumat pukul 08 00 16 30 dan hari sabtu pukul 08 00 15 30. 10 barang elektrik dan elektronik wajib anda miliki bila melangkah tahun 2019 promosi. Shutterstock barang elektronik juga laris manis di pasaran media sosial.

Oleh sebab itu barang elektronik merupakan jualan yang paling laku di masyarakat. Sempena jualan tahun baru cina. Kelebihan yang ada pada produk baru tentu menggiurkan banyak orang.

Apalagi jika harga yang ditawarkan relatif murah dan terjangkau. Artis saja ikutan terjun ke bisnis gadget lewat instagram. Belum lagi ada banyak produk elektronik baru yang memiliki berbagai kelebihan dibandingkan produk lama.

Dapatkan harga termurah untuk setiap pembelian produk elektronik di toko online kami. Daftar harga elektronik seperti harga barang elektronik rumah tangga murah.

Pulsa elektrik dan Kedai Perabot merupakan salah satu toko elektronik online di Kota Bharu yang menjual barang elektronik murah seperti kulkas tv led mesin cuci ac dispenser home theater dan peralatan elektronik rumah tangga lainnya.

Petua Beli Barang Elektrik Murah.

Jangan risau! Semua barang elektrik dekat Kedai Elektrik Murah merupakan barangan berjenama yang berkualiti tinggi!

Bukan tu je tau, malah Kedai Elektrik Murah Kota Bharu pun ada buat promosi yang memang tak boleh dibawa bincang. Kalau korang tak percaya tengok semua promosi di bawah ni mengikut kategori barang elektrik yang korang suka.

1) Diskaun 80% Untuk Barangan Elektrik Kecil
2) TV + Sound Bar
3) Pendingin Hawa + Kipas
4) Peti Sejuk + Mesin Basuh
5) Pemanas Air + Hood Hob
Lagi satu istimewanya Kedai Elektrik Murah pun ada buat promosi ‘PWP’ tau iaitu “Purchase With Purchase”!

a) 50% Diskaun Untuk Pembelian Periuk Nasi
Caranya mudah je, korang hanya perlu tukar dengan periuk nasi lama korang atau beli pengisar Tefal BL962 (RM1399) untuk dapatkan periuk nasi Tefal RK8105 hanya dengan separuh harga!

b) Promo PWP
Beli LG 4K Smart TV (model no.: 55UK7500P) dan dapatkan LG Soundbar (SK6) hanya dengan harga RM599, jimat 68% tau!

c) Beli 1 Percuma 2
Haaa..selalu orang offer beli 1 percuma 1 kan tapi dekat One Living Seri Kembangan ni lain sikit ‘Beli 1 Percuma 2’ tau! Hebat, kan?

Kalau beli Steam Iron (GV6840) atau Tefal Steam Iron (GV7830), korang akan dapat 2 hadiah percuma iaitu periuk nasi Tefal yang bernilai RM659 & papan seterika berharga RM469.

d) Promosi Kipas Siling DC (Jenama: Deka, Rubine, Bayu Air, Khind)
Dengan harga serendah RM399 korang boleh dapatkan kipas siling lengkap dengan teknologi motor DC yang jimat tenaga, kurang bunyi dan tinggi kualitinya.

e) Harga Istimewa TV Model Baharu (Jenama: Samsung, Sharp, Sony)
Bukan setakat diskaun dan barangan percuma, One Living Seri Kembangan siap ada peraduan lagi untuk korang menang TEFAL Steam Iron yang bernilai RM319!

Caranya mudah je. Korang ikut langkah di bawah ni!

Korang mesti dah tak sabar nak serbu Kedai Elektrik Murah dan rembat barang elektrik yang dah banyak berkenan di hati, kan? Tapi sebelum nak borong semua tu, pastikan korang kosongkan kereta masing-masing karang mana pula nak sumbat barang shopping tu! Hahaha…

Kalau korang nak tahu Kedai Elektrik Murah ni memang terkenal sebagai pusat untuk kehidupan yang lebih baik kerana mereka merupaka yang terbaik dalam perkhidmatan jualan, membantu pelanggan menyelesaikan masalah secepat mungkin dan pegawainya juga adalah terlatih dalam memberikan rundingan berdasarkan bajet serta keperluan para pengguna.

Jadi korang dah tak perlu risau, hanya tandakan siap-siap tarikh dan waze sahaja Kedai Elekrik Murah.